DOLAR 32,3429 0.18%
EURO 35,2133 0.05%
ALTIN 2.246,800,16
BITCOIN 2142176-1,61%
Adıyaman
10°

HAFİF YAĞMUR

12:40

ÖĞLE Vakti

Teknoloji Bağımlılığı Paneli Yapıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Asitane Vakfı işbirliği ile Teknoloji Paneli gerçekleştirildi.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Asitane Vakfı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panelde Hasibe Turan’ın yöneticiliğinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan, Doç. Dr. Ayşe Canatan ve Uzm. Psk. Bayram Ayaz Teknoloji Bağımlılığını anlattılar.
‘Hayata Erişim Sağlıyorum’ Projesi Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında gerçekleştirilen panelde panelistler Teknoloji Bağımlılığı konusunu masaya yatırdılar.
Hayata Erişim Sağlıyorum Projesi, Kahramanmaraş merkez liselerinde 9. Sınıf öğrencilerine yönelik olup, proje uygulamasında teknolojik cihazların kullanım yanlışları ana tema olarak işleniyor.
Teknolojiyi yanlış kullanan yaş grupları arasında en kritik dönem 15-24 yaşları olarak göze çarptığı için gençlik döneminin ilk yılları risk grubunu oluşturuyor.
Projenin hedefi gençlerin henüz yaygın kullanıma geçmeden önce teknoloji kullanımı hakkında farkındalık sağlaması olarak belirtiliyor.

 

Kaynak : PHA





Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.